MNP / Suntory en Florensis presentreren huisstijl voor Sundaville

MNP / Suntory en Florensis hebben de handen ineen geslagen om samen het mandevilla merk Sundaville® te promoten. Door middel van een nieuwe huisstijl voor klanten van Florensis, zullen zij met elkaar Sundaville nog opvallender op de markt brengen.  

Samenwerking
Met de ontwikkeling van deze exclusieve lijn willen MNP / Suntory en Florensis hun samenwerking nog meer benadrukken. Niet alleen alleen op het gebied van noviteiten en veredeling, maar ook op het gebied van promotie en kwekersondersteuning voor Sundaville werken de bedrijven intensief samen. Gezamenlijk hebben zij een deze huisstijl ontwikkeld. Het nieuwe etiket wordt standaard meegeleverd aan kwekers die hun Sundaville via Florensis bestellen.  

Sundaville
De proef- en showtuinen van zowel Florenis in Hendrik Ido Ambacht als MNP / Suntory in Leimuiderbrug zijn de gehele zomer geopend. Naast Sundaville presenteren beide veredelaars vele andere beschikbare en nieuwe producten en kun je het tuinassortiment van de toekomst bewonderen. Maak een afspraak via florensis.com of mnpflowers.com.    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven