Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groen Agro Control

Kritische blik tilt hygiëne naar hoger plan

Waarschijnlijk bent u goed op de hoogte van wat er op uw bedrijf aan hygiëne gebeurt. Toch kan het soms verhelderend zijn om samen met een kritische blik te kijken naar de opzet van de hygiëne maatregelen, de technische hulpmiddelen en de middelen die u gebruikt. Zijn die nog wel goed genoeg voor de uitdagingen die u heeft in het gewas?

Mogelijk zijn er in de sector toch nog plantenziekten die gevaarlijker zijn dan u vermoedt en zou het standaard niveau opgekrikt mogen worden. Ines van Marrewijk (op foto boven) van Groen Agro Control kan samen met u een controleronde lopen en desgewenst de mensen op de werkvloer advies en training geven.

Groen Agro Control adviseert telers in sierteelt, groenteteelt en opkweek. Ook geeft men hygiënecursussen aan sier- en groentetelers. Tijdens deze cursus krijgt de teler informatie met betrekking tot hygiëneprotocollen en de laatste ontwikkelingen hierin.

Voor meer informatie: 
Ines van Marrewijk
Groen Agro Control
Distributieweg 1
2645 EG Delfgauw
+31 (0) 15-2572511
+31 (0) 6-11347778
i.vanmarrewijk@agrocontrol.nl
www.agrocontrol.nl 

Publicatiedatum: