Bill Steen, Fleurizon:

Hoya vindt zijn plaats tussen de populaire kamerplanten

"Het lijkt wel gisteren dat Hoya een bijproduct was in de kamerplantenmarkt. Tegenwoordig kan de consument er geen genoeg van krijgen en de vraag neemt niet af," zegt Bill Steen van Fleurizon.   Fleurizon importeert allerlei soorten startmateriaal van over de hele wereld en de laatste tijd nemen de orders voor Hoya snel toe.

Kwekers bestellen vroeg
De Hoya-markt is hot en de telers staan in de rij. Veel telers plaatsen nu al bestellingen voor 2021, 2022 en zelfs 2023 om er zeker van te zijn dat ze vooraan in de rij staan voor de producten die ze hun klanten willen aanbieden.

"Hoya is here to stay"
"Het is soms verrassend om te zien hoe verschillende planten op de markt hun weg naar populariteit vinden en ik denk dat deze plant een blijvertje is." Hoya's zijn er in vele vormen, kleuren en maten. "Sommige zijn hartvormig, andere zijn gekruld en natuurlijk zijn de bonte variëteiten ook populair," aldus Steen.

Hoya variëteiten waar veel vraag naar is
Fleurizon werkt samen met verschillende kwekerijen over de hele wereld om dit product in handen van de kwekers te krijgen. Naar welke variëteiten is veel vraag? Volgens Bill staan de onderstaande variëteiten in de belangstelling van kwekers en consumenten:

In de catalogus vindt men inmiddels een uitgebreid assortiment Hoya variëteiten.

Voor meer informatie:
Fleurizon

info@fleurizon.com      
www.fleurizon.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven