Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Valk tilt productie railconsoles naar hoger plan

Railconsoles zijn een belangrijk onderdeel van de hedendaagse luchtmechanieksystemen. Het zijn de geleiders van de trek / duwbuizen. De toegenomen vraag naar de klemvariant van de railconsole van Van der Valk Horti Systems plaatste het bedrijf voor de uitdaging om gemakkelijk grotere én goedkopere volumes te produceren, maar wel van een nog betere kwaliteit, en dat is gelukt.

Door het smallere ontwerp van de klem valt er meer zonlicht op het gewas. Dat is natuurlijk gunstig voor de opbrengst. De bolling in de klem zorgt voor extra sterkte en betere afsluiting van het schermprofiel, zodat er minder warmte en licht verloren gaat. Ook zijn er groeven aan de onderzijde aangebracht voor extra grip op het spant, en ook is er een groef aan de bovenzijde aangebracht voor de voormontage aandrijfbuis. De klem is hiermee gemakkelijker te monteren.

De nieuwe klem is gemaakt van staal. Voorheen was dat nog aluminium. De voordelen van staal zitten vooral in de kracht en in de prijs.

Voor meer informatie:
Van der Valk Horti Systems
Zwartendijk 73
2681 LP Monster
verkoop@valkhortisystems.nl
www.valkhortisystems.nl

Publicatiedatum: