Peter van Osch 60 jaar

Na een jarenlang dienstverband bij de coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken, waarvan de laatste 17 jaar als directeur, heeft Peter van Osch in oktober 2020 de overstap gemaakt naar het in de tuinbouw gespecialiseerde adviesbureau Fidus Advies.

Bij Fidus Advies heeft Peter inmiddels zijn draai gevonden en richt hij zich op projecten in zowel de voedingstuinbouw als de sierteelt, bedrijfsadvisering en subsidies. Daarnaast heeft Peter ook zijn rol als voorzitter van het glastuinbouwpact Bommelerwaard weer opgepakt en heeft hij weer zitting in het bestuur van de Stichting Greenport Gelderland.

Woonachtig in de Bommelerwaard verricht Peter zijn werkzaamheden veelal vanuit het kantoor van Fidus Advies in Zaltbommel.

Terwijl Peter deze week zijn 60e verjaardag mocht vieren is hij vol energie om vanuit zijn nieuwe rol een bijdrage te blijven leveren aan een groeiende en bloeiende tuinbouwsector. Zowel in Gelderland als daarbuiten.

Fidus Advies is opgericht in 2013 door Peter van der Werf en is een samenwerkingsverband van momenteel een vijftal zelfstandige ondernemers met ieder hun eigen specialisme. Het bedrijf richt zich op een breed scala van bedrijfskundige vraagstukken en projecten in de tuinbouwsector in Midden- en Zuid Nederland.

Voor meer informatie:
Fidus Advies
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
www.fidusadvies.nl
info@fidusadvies.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven