Addenda introduceert concept ‘Blooming Bee&B’

Samen met Blooms out of the Box heeft Addenda een bloeiend bijenhotel ontwikkeld voor de online markt; Blooming Bee&B. Het concept is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar via addenda.com.

Blooming Bee & B is een combinatie van twee vrolijke bijvriendelijke campanula planten gecombineerd met een hotel voor bijen en andere insecten. Daarnaast zit er in de box van Blooming Bee&B een slim watergeefsysteem en hoef je alleen het waterpeil in de gaten te houden.

Duurzaam
Blooming Bee&B is 100% recyclebaar en wordt verstuurd zonder kartonnen doos; de verzendverpakking is direct de plantenbox. Daarbij wordt de box in elkaar gezet door medewerkers van een participatiebedrijf. Hier kunnen medewerkers elk naar hun eigen vermogen meewerken en zo dragen we hiermee bij aan een zinvolle en duurzame dagbesteding.

Goed voor de bijen
De eerste uitvoering van Blooming Bee&B wordt geïntroduceerd met Addenda campanula. In de zomermaanden zal Addenda met een Hebe editie komen van de Blooming Bee&B en is er de mogelijkheid om een navulling  te bestellen voor diegene die van afwisseling houden. De bloemen van campanula en hebe zitten boordevol nectar en stuifmeel, dus na een overnachting in het hotel, kunnen de bijen genieten van een nectarrijk ontbijtje; Bed & Breakfast!

Online & relatiegeschenk
Blooms out of the box en Addenda zijn een exclusieve licentieovereenkomst met elkaar aangegaan voor de verkoop van dit bloeiende bijenhotel. Het concept Blooming Bee&B is online te koop via de webshop van Addenda www.addenda.com en te bestellen als relatiegeschenk via Blooms out of the box.

Voor meer informatie, ga naar www.addenda.com/bloomingbeeandb


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven