Evanthia On Tour in week 24

Als deelnemer aan FlowerTrials is veredelingsbedrijf Evanthia gewend aan flink wat aanloop in week 24. Hoewel het dit jaar allemaal anders is, zorgt Evanthia voor een bloeiend spektakel. Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni gaat Evanthia On Tour en iedereen is uitgenodigd.

Iedere dag in week 24 zal het Westlandse bedrijf korte video's lanceren op de website ontour.evanthia.nl. In deze video's nemen Evanthia’s Markt Managers, Sales Managers en Teeltadviseurs de kijkers mee naar verschillende locaties om het nieuwste van hun assortiment te laten zien en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Sunsation potzonnebloemen, Lavandula Cleo-Patio, het brede assortiment tropische planten en snijbloemen... alles komt aan bod. 

Naast een eigen roadtrip langs veredelingslocaties, productiefaciliteiten voor jonge planten, kassen en buitenlocaties, zal Evanthia ook deelnemen aan Studio FlowerTrials. Op dinsdag 15 juni om 15:30 uur gaat Marvin Grootendorst, salesmanager van Evanthia, met presentatrice Marit van Bohemen in een live uitzending dieper in op Evanthia's potzonnebloemen en lavendel.

Iedereen die geïnteresseerd is in een één-op-één afspraak met één van Evanthia's teamleden, is uitgenodigd om contact op te nemen met het bedrijf en een afspraak te plannen. Uiteraard rekening houdend met de huidige COVID-19 regelgeving.

Voor meer informatie:
Evanthia BV
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
+31 (0) 174 715100
sales@evanthia.nl
www.evanthia.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven