Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2-4 september

Flower Expo Polska: 'Green is Life' opnieuw live

Op 2-4 september 2021 zal de groene sector elkaar weer ontmoeten in Warschau tijdens de 28e Internationale Green is Life Expositie & Flower Expo Polska.

De beurs, mede georganiseerd door de Poolse Bond van Boomkwekers, heeft tot doel de nieuwste introducties op het gebied van veredeling en technologische oplossingen te presenteren, alsook acties te promoten die de groensector ondersteunen.

De slogan van de beurs dit jaar is Let's Meet. Dit heeft zowel betrekking op het privéleven als op het opbouwen van zakelijke relaties. Na maanden van isolement en online meeten zal er weer gelegenheid zijn voor direct contact met mensen uit de branche.

Green is life en Flower Expo Poland vormen een synergie en de beursformule voor ontmoetingen én overzicht op één plaats en tijd, van het grootste aanbod van producten en diensten die met groen te maken hebben, inclusief de door de markt gewenste nieuwe planten (o.a. de "New Plant" Competition).

Het bereiken van exposanten en B2B-ontmoetingen voor mensen die niet in staat zullen zijn om deel te nemen aan de beurs in Warschau zal dit jaar gefaciliteerd worden met het online platform dat in 2020 is gecreëerd.

Voor meer informatie:
Flower Expo Poland 
www.flowerexpo.pl

 

Publicatiedatum: