Berg RoseS en Nice2get! starten commerciële samenwerking

Berg RoseS en Nice2get bundelen de krachten, wat resulteert in het kunnen aanbieden van een breder pakket rozen bestaande uit Avalanche+, Avalanche+ Peach, Avalanche+ Pink, Buttercup, Clarence+, Con Amore, Doris Day, Jumilia, Miss Piggy+, Myllena, Layla+, Sophia Loren, aangevuld met de 8 soorten van Nice2 get; Aqua!, Bellini!, Bluez+, Fifth Avenue!, Harlequin, Lazise!, Maisie+ en nieuwkomer Caprera! Samen met de Red Naomi van Van der Drift Roses zal dit complete pakket verkrijgbaar zijn via het verkoopteam van Berg RoseS.


Robert en Ingrid Koot en Arie van den Berg en Loek van Adrichem 

Verandering binnen de sierteeltmarkt
De internationale sierteeltmarkt is in hoog tempo aan het veranderen. Systemen, databases en online kanalen zijn en worden toenemend een belangrijk hulpmiddel bij het aanbieden van producten. Door op commercieel gebied samen te werken, kunnen Berg RoseS en Nice2get! een breed assortiment samenvoegen. In combinatie met een aanbodsysteem wordt er optimaal op de vraaggestuurde markt ingespeeld.

Per 14 juni 2021 wordt het brede assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft. Via het realtime voorraadsysteem en een VMP koppeling worden de rozen direct vanuit de voorraad besteld. Door de centraal gelegen locaties in Nieuwveen en Delfgauw kan er blijvend snel en vers geleverd worden. Een werkwijze waardoor schaalvoordelen ontstaan, die voor klanten terug te zien zijn in de hoogste servicegraad en een volledige ontzorging van hun order. 

Voor meer informatie:
Van den Berg RoseS
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
www.bergroses.com

 

Nice2Get! b.v.
Poldermolen 3
2441 DB Nieuwveen
info@nice2get.nl
www.nice2get.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven