Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cerdys opent nieuw logistiek centrum en transportpartnerschap om (pot)planten toegankelijker te maken

Cerdys, een bedrijf dat potplanten teelt en vermeerdert voor de Franse sierteeltmarkt, opent in week 25 een nieuw logistiek centrum. In onderstaande vertelt directeur van het bedrijf Etienne Leboeuf over de noodzaak het assortiment toegankelijker te maken en over de nieuwe samenwerking met transportbedrijf HortiTrace.


Etienne Leboeuf van Cerdys 

Het belang van toegankelijkheid
Leboeuf vertelt dat de toegankelijkheid van hun producten de belangrijkste reden was voor de bouw van hun logistieke centrum in Angers. "Ons bedrijf werkt op een ongewone manier, aangezien we vijf teeltlocaties hebben in Frankrijk die ver van elkaar liggen. Omdat we een snel systeem willen hebben, hebben we besloten om dit nieuwe centrum te bouwen. Alle planten die vanuit elke kwekerij worden verkocht, komen eerst naar dit centrum. Hierdoor zijn de producten van Cerdys toegankelijker, omdat we nu een centraal startpunt hebben."

Om het assortiment toegankelijker te maken is tevens een nieuwe website gelanceerd.

Transportorganisatie voor retail in sierteelt
Het partnerschap van Cerdys met HortiTrace, een van de grootste logistieke bedrijven in Frankrijk, is nog een belangrijk, nieuw aspect van hun organisatie. "Alhoewel we te maken hebben met een enorme vraag willen we onze klanten voorzien van een betere en betrouwbare levering. Daarom zijn we blij met deze mogelijkheid om samen te werken met HortiTrace, die verantwoordelijk zullen zijn voor het transport van de producten naar het logistieke centrum en de klanten. Met het nieuwe logistieke centrum en een goede samenwerking met HortiTrace kunnen we betere logistieke oplossingen creƫren voor de toekomst van ons bedrijf."

Voor meer informatie:
Cerdys
Etienne Leboeuf
etienneleboeuf@cerdys.fr 
www.cerdys.com 

Publicatiedatum: