Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Run op bloembollenpakketten nieuwe seizoen Bulbs4Kids

Voor het achtste jaar op rij organiseert iBulb de basisschoolcampagne Bulbs4Kids. Exporteurs stellen voor het nieuwe seizoen maar liefst 2.250 bollenpakketten beschikbaar voor scholen in Nederland (450), Duitsland (800), Engeland (400), Frankrijk (350), Canada (150) en Zweden (100). De belangstelling is enorm.

De inschrijvingen lopen dit jaar gefaseerd; basisscholen in de betreffende landen kunnen één voor één inschrijven. Scholen in de landen deden dit massaal; binnen vijf dagen hadden alle 450 Nederlandse pakketten een bestemming en binnen een dag waren de Canadese, Franse, Engelse en Duitse pakketten vergeven. Alleen voor Zweden zijn nog pakketten beschikbaar.

Gouden Bloembol
Komend najaar ontvangen alle deelnemende scholen een pakket met daarin verschillende soorten bloembollen, schepjes, stekers en lesmateriaal. Daarmee maken de leerlingen op een interactieve manier kennis met bloembollen. Bovendien kunnen ze via de website, de mail en social media, foto’s en video’s inzenden om een gooi te doen naar ‘De Gouden Bloembol 2022’. Op de website bulbs4kids.com is meer informatie over de campagne te vinden, waaronder een deel van de huidige inzendingen. Op 11 juni maakt iBulb per land de winnaars van 2021 bekend.

Bron: Anthos

Publicatiedatum: