Optimum Group neemt Scanket en Labelsupply over

Scanket en Labelsupply worden onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van Scanket en Labelsupply blijft in haar huidige functie binnen de organisatie.

"De toevoeging van Scanket en Labelsupply past goed binnen de Europese groeiambities van de Optimum Group en zal de aanwezigheid van de Optimum Group in de Nordics aanzienlijk uitbreiden. Als onderdeel van de Optimum Group, zullen Labelsupply en Scanket in staat zijn om hun klanten beter te bedienen door middel van een grotere capaciteit, een breder assortiment van zelfklevende etiketten & flexibele verpakkingsoplossingen en een grotere leverbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale groep drukkerijen", aldus Optimum Group.

Voor Optimum Group betekent de toevoeging van Scanket en Labelsupply een uitbreiding van haar voetafdruk in Denemarken en een versterking van haar positie in Noord-Europa op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, waaronder bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, shrink sleeves, banderollen, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toevoeging van Scanket en Labelsupply bestaat de Optimum Group nu uit 14 member companies gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij iedere member company een eigen product/markt combinatie heeft.

"Vertrouwen in de toekomst"
"Zowel Scanket als Labelsupply hebben zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en een significante groei gerealiseerd op basis van een sterk en toegewijd team van medewerkers en door te investeren in meer capaciteit", aldus Lars Ole Nauta, CEO van Optimum Group Nordic.

Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: "We zijn verheugd om deze volgende stap in de Nordics te zetten en verwelkomen zowel Labelsupply als Scanket in de groep. De digitale mogelijkheden en high-end labels die beide bedrijven bieden zijn een geweldige aanvulling op ons platform en zullen ons in staat stellen onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Voor meer informatie:
Ruud Zantman
Optimum Group
+31 (0)76 571 2800
Ruud.zantman@optimumgroup.nl
www.optimumgroup.nl   

Martin Fundal 
Scanket
+ 45 (0)23 71 02 64
mfu@scanket.dk 
www.optimumgroup.dk

Poul Vium 
Scanket 
+ 45 (0)23 28 80 72
poul@scanket.dk 
www.optimumgroup.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven