Delishow bij Deliflor live en online te bezoeken

In week 24 biedt Deliflor Chrysanten weer een interessant inkijkje in de ‘kraamkamer’ van haar nieuwe chrysantenrassen tijdens de Delishow. Van maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni is de Delishow in Maasdijk fysiek te bezoeken op afspraak en volgens de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kunnen de noviteiten ook online worden bekeken op het digitale platform www.delishow.nl. De 3D tool maakt het mogelijk om nieuwe rassen in detail en vanuit meerdere perspectieven te bekijken.

Naast recent geïntroduceerde rassen als Stresa Salmon, Abbey Cream, Cipria, Maradona en Larky, zijn ook vele nieuwe breedingresultaten te bekijken, zoals de groene pluizer Alemani, de zalmkleurige spinvormige Cipria Salmon en de roze troschrysant Larsson.

Van maandag tot en met donderdag is de show te bezoeken van 8.00-17:00 uur en op vrijdag van 8:00-12:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met uw accountmanager of met het algemene nummer van Deliflor: +31 (0)174 526 200 of via het sturen van een e-mail naar info@deliflor.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven