Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selecta Holland Open Days van 15 tot 18 juni 2021

Dit jaar organiseert Selecta Holland haar Open Dagen bij Bolk Plants in Haaften. In de nieuwe kas van 35.000 m2 zal Selecta naast haar assortiment ook enkele noviteiten laten laten zien. Niet alleen bekende soorten zoals de petunia SKYfamily en het brede scala aan potanjers zullen worden getoond, maar ook interessante noviteiten zoals de nieuwe verbena-serie Drums. Drums is de eerste compacte vroegbloeiende serie op de markt en kan worden gekweekt zonder het gebruik van groeiregulatoren.


Verbena Drums Purple Red

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bezoek aan de Open Dagen, dan is een afspraak verplicht. Neem hiervoor contact op met Selecta Holland of uw Selecta One-vertegenwoordiger.

Natuurlijk bent u ook dit jaar weer van harte welkom in de showtuin bij tuinbouwbedrijf Filla in Straelen, net over de grens bij Venlo. De Selecta showtuin is vanaf eind juni tot en met september 2021 geopend. Ook hiervoor kunt u zich bij het Selecta Holland-team telefonisch of per e-mail aanmelden.

Selecta Holland
Oud Camp 10 B
3155 DL Maasland
+31 (0)174 52 14 11
salesholland@selecta-one.com

De Selecta Holland Open Days vinden plaats van dinsdag 15 juni – vrijdag 18 juni 2021, dagelijks van 08:00 - 18:00 uur. Adres is Bolk Plants, Enggraaf 26, 4175 ER Haaften.

Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-one.com

Publicatiedatum: