Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kweekplaat beter geschikt voor Deense kar

Voor het transport van jonge groentenplanten van opkweker naar productiekweker was er tot nu toe alleen de kweekplantenbak en de kweekplaat 60×40 cm. Beide oplossingen zijn prima geschikt wanneer je met de juiste karren werkt, maar zeker in piekperioden wordt er ook veel gebruikgemaakt van Deense karren. Tot nu toe was er nog geen passende kweekplaat voor dit type kar, met als gevolg inefficiënt transport, onnodig hogere kosten en grote kans op productschade tijdens transport. Los laden op de kar is vanwege toenemende strenge hygiëne-eisen steeds meer ongewenst.

Als oplossing heeft Beekenkamp Verpakkingen nu een kweekplaat van 50 x 30 cm beschikbaar.Deze kweekplaat kan gevuld worden met 15 stuks 10×10 of 10 stuks 15×10 steenwol /perskluit blokken. De kweekplaat met product op een Deense kar blijft binnen de kar waarbij wanneer gewenst de karren eenvoudig transportbestendig zijn in te pakken. Door gebruik van Deense karren komen ook de verder gelegen bestemmingen in beeld om op een kweekplaat te beleveren. Op het retour transport kan enorm bespaard worden.

Meer informatie over de nieuwe kweekplaat vindt u hier.

Voor meer informatie:
Arthur Sitee
Beekenkamp Verpakkingen
Arthur.Sitee@beekenkamp.nl  
www.beekenkamp.nl/verpakkingen

Publicatiedatum: