Duurzaam predicaat voor Gloriosa Bloemen in Eindhoven

De Eindhovense bloemenzaak Gloriosa Bloemen, gevestigd in het Catharina ziekenhuis, heeft het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist oftewel ‘sustainable florist’ behaald. De inkoop van de bloemen en planten en de bedrijfsvoering zijn daarmee gegarandeerd duurzamer. Sinds afgelopen maand prijkt het certificaat op de toonbank bij bloembinder en eigenaar Peter Peelen.

“Certificeren wordt steeds belangrijker naar het bedrijfsleven toe”, aldus Peelen, die onder meer bezorgt in Eindhoven, Best, Veldhoven, Oirschot, Son, Breugel, Liempde en Sint-Oedenrode. “Bedrijven vragen steeds vaker een keurmerk en ik vind het belangrijk dat ik dit kan overleggen. Hiermee kan ik garanderen dat ik verantwoord bezig ben en faciliteer ik in duurzamere inkoop.”

De bloemist is aangesloten bij het landelijke bloemistencollectief FloraNL. Zakelijke klanten kunnen makkelijk via hun online systeem bestellen. Bovendien hebben alle aangesloten bloemisten de intentie zich te certificeren voor de Barometer, waardoor een landelijk netwerk van gecertificeerd duurzame bloemisten op poten wordt gezet.

Bron: FloraNL


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven