Dümmen Orange opent nieuw Phalaenopsis showhuis bij Bremkens Orchids in Duitsland

Dümmen Orange opent een nieuw Phalaenopsis showhuis bij Bremkens Orchids in Duitsland. Bezoekers kunnen van week 21 tot en met week 24 langskomen voor de allereerste Orchidee Open Dagen, alleen op afspraak. Het complete Dümmen Orange assortiment, inclusief nieuwe introducties, staat gedurende deze weken in volle bloei.

Het beste van twee werelden
In het verleden moesten telers afreizen naar SOGO in Taiwan om het volledige Phalaenopsis assortiment van Dümmen Orange te bekijken.  Nu is er een gemakkelijkere optie beschikbaar met een showhuis op het Europese continent. Peter Aalbregt, salesmanager Phalaenopsis bij Dümmen Orange: "De ligging dichter bij huis is niet eens het grootste voordeel voor telers, het bespaart tijd bij het testen. Telers kunnen vanaf nu alle Dümmen Orange-variëteiten ervaren in het Europese klimaat."

Met de veredeling in Taiwan en een showhuis in Europa combineert Dümmen Orange het beste van twee werelden. "De noviteiten en betere eigenschappen in Phalaenopsis komen uit Taiwan", zegt Chao Yi Lin, productmanager Phalaenopsis bij Dümmen Orange. Chao Yi: "We lopen niet alleen voorop met onze eigen noviteiten, we werken ook samen met andere bekende Taiwanese Phalaenopsis-veredelaars en tonen nu ook hun aankomende commerciële rassen in het Europese klimaat."

Nieuwe big lip soorten
Naast mini’s heeft de veredelingsafdeling in Taiwan de afgelopen zeven jaar hard gewerkt aan kwalitatief goede standaard Phalaenopsis-soorten, met de nadruk op nieuwe big lip soorten. Deze nieuwe variëteiten bloeien nu voor het eerst in een commerciële proef in Europa. Geïnteresseerden kunnen via Dümmen Orange een afspraak  inplannen en zo kennis maken met de nieuwe standaard soorten, multiflora’s, XL cascade bloemen en de bekende minicollectie. Alles onder één dak.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven