Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 - 20 juni 2021

New Covent Garden Market's Britse Bloemenweek staat weer in bloei

De British Flowers Week, een campagne van New Covent Garden Market, de belangrijkste groothandelsmarkt voor bloemen in het Verenigd Koninkrijk, keert voor het negende jaar terug tussen maandag 14 en zondag 20 juni 2021. De festiviteiten, die een week duren, zullen de schoonheid en de verscheidenheid van Britse snijbloemen, bladgroen en planten vieren, evenals de bloemisten, kwekers en groothandelaren die dit allemaal mogelijk maken.

Bedrijven en het publiek worden aangemoedigd om mee te doen door ter gelegenheid van de week hun ramen te versieren met Britse bloemen. Of het nu gaat om een enkele stengel, een boeket gemaakt van tuinbloemen of een spectaculaire uitstalling, een versierde etalage zal in juni een teken van steun zijn voor de Britse bloemensector.

In voorgaande jaren heeft de British Flowers Week de steun gekregen van The Garden Museum, The Royal Opera House, Kew Gardens, BBC Gardeners' World en The National Gallery en dit jaar kunt u versierde etalages verwachten, hotels die hun lobby's met bloemen vullen en zelfs eetbare bloemen op gerechten in toprestaurants. Vorig jaar deed ook de hertogin van Cornwall mee door voor haar etalage een prachtig boeket te maken van bloemen die ze thuis in Birkhall (Schotland) had gekweekt en geplukt, met vergeet-me-nietjes, kraanvogelbloemen, alchemilla, tulpen, pioenrozen, papavers, fluitenkruid en salomonszegel.

Voor meer informatie:
www.britishfloristassociation.org

Publicatiedatum: