Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vilosa neemt verkoop sierteelproducten van LV Plant over

LV Plant en Vilosa zijn een samenwerking overeengekomen waarbij vanaf 2022 de sierteeltproducten van LV Plant zullen worden verkocht door Vilosa.

Door deze samenwerking kunnen de huidige klanten beter worden bediend, kunnen synergievoordelen behaald worden en kan de klant een nog bredere range producten afnemen. Tevens verruimen de servicemogelijkheden, waardoor er nog meer maatwerk richting de klant kan worden geleverd. Komende maanden worden gebruikt om de salesafdeling hierop voor te bereiden, zodat vanaf 2022 alles vlekkeloos zal verlopen.

LV Plant is gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten zoals tomaten-, paprika- en aubergineplanten. In de winterperiode richt LV Plant zich geheel op de opkweek van groenteplanten. In het voorjaar en in de zomerperiode teelt LV Plant potplanten. Het assortiment potplanten bestaat uit Chrysanten, Celosia’s en bloeiende seizoensproducten.

Vilosa teelt op drie locaties in Westland Kalanchoë in vele kleuren, vormen en typen en diverse seizoensproducten zoals Celosia, Princettia en Chrysant.

Vilosa
Rene van Dop
+31174 210 382
Rene@vilosa.nl
www.vilosa.nl

LV Plant
Leo Valstar
+316 20 36 32 71
Leo@Lvplant.nl
www.lvplant.nl 

Publicatiedatum: