Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

All the Way EFI stapt op de fiets voor onderzoek tegen kanker

Stichting All the Way EFI stapt weer op de fiets en niet zo'n beetje ook. Op zaterdag 12 juni zal een groep van ruim 60 man vertrekken voor een 'rondje Utrecht', een tocht van 330 kilometer, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek.

Sinds 2013 organiseert Stichting All the way EFI fietstochten; zo werd er de afgelopen jaren gefietst in o.a. Parijs, Dublin, München en Inverness Schotland. Afgelopen jaar moest men wegens bekende omstandigheden in Nederland blijven en deed men alle twaalf provinciën aan, en ook dit jaar is men gedwongen hier te blijven (op het programma stond aanvankelijk een tocht van Trondheim naar Oslo).

Stichting All the Way EFI is een initiatief van Pieter Heemskerk van Van der Salm en brandweerman Roel Hoogenboom. De deelnemers, waaronder ongeveer 40% werkzaam is in onze sector, scharen zich achter de Ronald Moerings Foundation, een stichting met als ultieme doel kanker de wereld uit te helpen. Zoals ook nu weer zal gebeuren zal men de opbrengsten - men hoopt 20.000 euro op te halen - in zijn geheel schenken aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam (zie https://www.avlfoundation.nl/).

Meer informatie over de tocht en uiteraard mogelijkheden een steentje bij te dragen vindt u hier.