Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Kwekerijdag 2021 krijgt vorm met alternatieve fietstocht

Op zaterdag 19 juni gaat de Open Kwekerijdag 2021 op alternatieve wijze door. Vanwege de beperkende Covid-19-maatregelen is er dit jaar geen wandeling over bedrijven en demonstraties van toeleveranciers, maar wel een fietstocht over een twintigtal boomkwekerijbedrijven verspreid over Boskoop, Hazerswoude en Reeuwijk.

Stel zelf de fietstocht samen
Er is geen vaste route. De boomkwekerijbedrijven kunnen in een eigen gewenste volgorde worden bezocht.  Met een speciale Open Kwekerijdag fietsroutekaart met daarop de locaties kan er een mooie tocht uitgestippeld worden. De fietsroutekaart komt digitaal op de website en facebookpagina van de Open Kwekerijdag en ligt dan ook bij de deelnemende boomkwekerijbedrijven in papiervorm. De boomkwekerijen die meedoen zullen aan de weg herkenbaar zijn met een kleurrijke Open Kwekerijdag uitstraling.

Plantjes kijken en plantjes kopen
Tijdens de tocht langs en over de kwekerijen is veel te zien. Bij diverse bedrijven staan informatiebordjes en door middel van pijlen wordt de route duidelijk aangegeven. Bij sommige bedrijven is het ook mogelijk om deze ene keer plantjes en een koffie/thee to go te kopen.

De Open Kwekerijdag Fietstocht vindt plaats op zaterdag 19 juni van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het is een gratis uitje voor het hele gezin.

Voor actuele informatie zie www.openwekerijdag.nl of volg de Facebook pagina.

Publicatiedatum: