Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SK Roses plaatst 1.677 zonnepanelen

Binnenkort worden er bij de rozenkwekerij SK Roses 1.677 zonnepanelen geplaatst. Leverancier van de panelen is SolarNRG, de panelen worden verdeeld over beide teeltlocaties."

Bij de teelt van rozen is er vooral overdag behoefte aan energie, welke bij SK Roses uit het net komt en/of wordt opgewekt middels een WKK (dit is o.a. afhankelijk van vraag naar energie en de prijs op de APX). Energiemanagement is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en ondanks dat de panelen maar een klein deel van de totale energievraag afdekken, blijkt het toch een interessante investering.


Legplan voor 374 panelen

SK Roses is de 1e kweker die na een door SolarNRG georganiseerde SDE informatieavond zonnepanelen op zijn dak krijgt. In samenwerking met een adviesbureau, waar ruim 30 kwekers bij aangesloten zijn, heeft SolarNRG de SDE++ subsidie-aanvragen voor de bedrijven ingediend. Twaalf kwekers hiervan hebben de subsidie ook toegekend gekregen en zijn de mogelijkheden voor zonnepanelen op hun dak aan het onderzoeken.

Legplan voor 1303 panelen

Voor meer informatie:
SolarNRG
www.solarnrg.nl

Publicatiedatum: