Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltteam Van Woudenberg Tuinplanten uitgebreid met Robert van den Broek

Met ingang van 1 mei 2021 is Robert van den Broek begonnen bij Van Woudenberg Tuinplanten. Binnen de organisatie van Van Woudenberg Tuinplanten heeft Robert van den Broek, samen met de rest van het teeltteam, de ambitie om 24 uur per dag, 7 dagen per week de allerbeste tuinplanten te maken. 


Rick van Woudenberg en Robert van den Broek

Met ruim 25 jaar ervaring als teeltmanager in verschillende producten, brengt Robert van den Broek veel kennis mee. Dit biedt Van Woudenberg Tuinplanten een goede mogelijkheid om haar teeltprocessen verder door te ontwikkelen en/of verder te optimaliseren. Voor Van Woudenberg Tuinplanten is het uitgangspunt dat de door haar geleverde tuinplanten moeten uitblinken in gezondheid, vitaliteit en tuinperformance. Met de extra ervaring van Robert van den Broek zullen de tuinplanten van Van Woudenberg Tuinplanten zich nog beter gaan onderscheiden.

Rick van Woudenberg: "Het familiebedrijf Van Woudenberg Tuinplanten bestaat uit nationale maar ook uit veel internationale partnerships. We willen de internationale voorraadschuur zijn van vaste planten voor onze partners. De door ons gehanteerde teeltmethodes zijn uniek en afwijkend, maar zijn er alleen maar op gericht om de beste kwaliteit tuinplanten te produceren. Juist deze onderscheidende plantkwaliteit van Van Woudenberg Tuinplanten geeft onze partners de mogelijkheid om onderscheidend te zijn en de consument een tuinplant met meerwaarde te bieden."      

Voor meer informatie
Van Woudenberg Tuinplanten
Knibbelweg 56
2761 JE Zevenhuizen
+31 (0) 85 020 84 00
marcel@vwtuinplanten.nl      
www.vwtuinplanten.nl     

Publicatiedatum: