Tweede editie voor Noviteiten Parade in de maak

Met ruim 70 producten en meer dan 800 aangemelde bezoekers was de eerste Noviteiten Parade naar eigen zeggen een groot succes. Daarom wordt een tweede editie georganiseerd, welke zal worden gehouden van maandag 14 tot en met donderdag 17 juni 2021.

Tijdens deze parade worden nieuwe producten van kwekers in de spotlights gezet. Parallel aan de parade wordt in de week van 14 juni 2021 via de (sociale) mediakanalen extra aandacht gevraagd voor de individuele producten van de kwekers. Bovendien kunnen uw huidige en toekomstige klanten alle informatie over uw product overzichtelijk nalezen en bekijken op onze website. Deelnemers aan de Noviteiten Parade 'Summer Edition' maken kans op de Glazen Tulp Award.  

Promotievideo's
In het Fleurcenter in Naaldwijk worden de aangemelde producten verzameld. Vanuit daar wordt per categorie een promotievideo opgenomen. De producten worden vervolgens gepromoot op verschillende social media kanalen van Royal FloraHolland. De opnames van de Noviteiten Parade 'Summer Edition' vinden plaats op 27 en 28 mei. 

Noviteiten aanmelden kan hier.

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven