Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthurium zet in op extra verkoop rond Moederdag

Vanaf 5 mei start bij tuincentrum GroenRijk een shopper activatie met potanthuriums in samenwerking met kwekerscollectief Anthurium Info en Bloemenbureau Holland. In de aanloop naar Moederdag, wordt de consument verleid tot het kopen van anthuriums en geldt de actie: bij aankoop van 2 anthuriums een mini-anthurium in potmaat 9 cm cadeau. 

Mediacampagne
Met online-advertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl, GroenRijk.nl en Anthuriuminfo.com worden consumenten bereikt. Ook communiceert GroenRijk de actie in de (online) folder en nieuwsbrief en worden lokale (online)media rondom de GroenRijk-winkels ingezet om mensen naar de winkel te krijgen.

Social media-actie
Van 3 t/m 7 mei maken klanten kans op een anthuriumpakket t.w.v.
€ 50 euro. Op de Instagrampagina van GroenRijk komen prijsvragen waarbij consumenten kans maken op een van de 5 anthuriumpakketten.

De gratis mini Anthurium bij aankoop van twee Anthuriums actie loopt van 5 tot en met 11 mei bij 25 GroenRijk-vestigingen en is een samenwerking van Bloemenbureau Holland, GroenRijk en kwekerscollectief Anthurium Info.

Publicatiedatum: