Moederdag shopperactivatie potanthurium

Vanaf 5 mei start bij tuincentrum GroenRijk een shopperactivatie met potanthuriums in samenwerking met kwekerscollectief Anthurium Info en Bloemenbureau Holland. In de aanloop naar Moederdag wordt de consument verleid tot het kopen van anthuriums en geldt de actie: bij aankoop van 2 anthuriums een mini-anthurium in potmaat 9 cm cadeau. 

Met deze shopperactivatie willen anthuriumkwekers en -veredelaars de diversiteit van het assortiment laten zien en de sterke eigenschappen benadrukken. Door de lange bloeitijd, gemakkelijke verzorging en luchtzuiverende karakter is de anthurium een ontzettend dankbare plant en sluit dit tevens aan op de generieke consumentencampagne van Bloemenbureau Holland ‘Bedankt Plant’.

Anthuriums zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is een hartenvorm te herkennen. Dit maakt het een geschikt cadeau voor Moederdag.

Mediacampagne
Met onlineadvertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl, GroenRijk.nl en Anthuriuminfo.com worden consumenten bereikt. Ook communiceert GroenRijk de actie in de (online) folder en nieuwsbrief en worden lokale (online)media rondom de GroenRijk-winkels ingezet om mensen naar de winkel te krijgen.

Social media-actie
Van 3 t/m 7 mei maken klanten ook nog kans op een exclusief anthuriumpakket t.w.v. € 50 euro. Op de Instagrampagina van GroenRijk komen prijsvragen waarbij consumenten kans maken op een van de 5 anthuriumpakketten.

Bron: Anthurium Info


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven