Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe vrachtwagen, recyclebare etiketten, zonnepanelen

Streng Growers investeert in duurzame bedrijfsvoering

Met de komst van een nieuwe vrachtwagen zet Streng Growers wederom een stap richting een duurzamere bedrijfsvoering. De vrachtwagen is namelijk aanzienlijk groter dan de vorige, waardoor er meer karren mee kunnen tijdens een rit. Lologisch gevolg is dat de kweker minder vaak de weg op hoeft om de handel af te leveren.

Streng Growers kweekt fruitplanten en Gaultheria Big Berry en dat zie je terug op de vrachtwagen. 

Gebruik gerecycled materiaal
Sinds kort zijn de etiketten, potten en tray's die men gebruikt voor alle fruit en -klimplanten in potmaat P15 gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Consumenten kunnen de pot, etiket en tray na gebruik bij het PMD-afval gooien.

Deze overstap naar volledig recyclebare etiketten heeft men benut om de etiketten te vernieuwen. Deze worden stapsgewijs geïntroduceerd, wat betekent dat klanten, wanneer eind mei weer fruitplanten leverbaar zijn, een mix CC krijgen met zowel oude als nieuwe etiketten.

Zelfvoorzienend in energie
Begin dit jaar is bovendien het dak van het bedrijf voorzien van zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen is afgestemd op het jaarverbruik. Hierdoor is de kweker niet meer afhankelijk van een energiemaatschappij én heeft men het hele jaar door duurzame energie.

Voor meer informatie:
Streng Growers B.V.
Halve Raak 34
2771 AD  Boskoop
+31 172 216 007
www.strenggrowers.nl 

Publicatiedatum: