Deroose Plants nieuw lid Plantum

Plantum, de Nederlandse branchevereniging voor veredelaars, vermeerderaars en opkweekbedrijven, verwelkomt Deroose Plants als nieuw internationaal lid.

De vereniging zet zich in voor de belangen van de jonggoedbedrijven en treedt namens de sector op als gesprekspartner voor overheden en belangengroeperingen. Versteviging van de internationale concurrentiepositie van de sector en van groepen aangesloten leden staat hierbij centraal. Daarnaast functioneert Plantum als initiator van nieuwe ontwikkelingen en vraagbaak voor bedrijven.

Deroose ontwikkelt en vermeerdert planten op locaties in Europa, Noord-Amerika en China. De basis is gelegd in de sierteeltsector, maar tegenwoordig wordt er ook veel geproduceerd voor telers in de groente- en fruitsector. Het team werkt samen met veel veredelaars, en produceert en verkoopt voor andere jonggoedbedrijven in de gebieden waar dit toegevoegde waarde biedt. Een lidmaatschap van Plantum past hier perfect bij.

“Via en met Plantum kunnen we nog beter samenwerken met de bedrijven in de sector. We denken dat we echt een toegevoegde waarde kunnen zijn voor elkaar. Veel issues waar we tegenaan lopen zijn bedrijfsoverstijgend, vandaar dat we deze stap hebben gezet”.

Voor meer informatie:
www.plantum.nl
www.derooseplants.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven