Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Spotted Sensation’ Digitalis Panther weer verkrijgbaar

Na de succesvolle introductie van vorig seizoen, is de Digitalis Panther ‘Spotted Sensation’ dit voorjaar wederom verkrijgbaar bij verschillende kwekers. 

Digitalis Panther heeft een compacte plantopbouw met korte stelen vol bloemen. Ze heeft een middelhoge groei en behaalt een hoogte van 50-90 cm (waar andere Digitalis soorten vaak langer zijn). De Panther zet bovendien geen zaad (non-invasief), waardoor de plant niet gaat woekeren. 

Verkrijgbaarheid
Digitalis Panther is een product van Takii en werd vorig jaar met succes geïntroduceerd. Zo behoorde hij tot de laatste vijf kandidaten voor de FleuroSelect Award. Panther wordt in diverse potmaten gekweekt en is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Van Woudenberg Planten, Kwekerij Alpha, Wim Vos, Apartus, Kwekerij de Noordpoel, Endhoven, Mts. Roest, AltaNova, Tim van Leeuwen en Kwekerij van den Brand.

Bron: Pull Position  

Publicatiedatum: