Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar 3 juni, 19:30 uur

Wat heeft vaste plantenkweker aan certificeringen?

De LTO Cultuurgroep Vaste planten houdt 3 juni een webinar over certificeringen. Vijf experts geven dan hun marktvisie op certificeringen, uitleg over certificeringen, en hoe een gekozen certificering uitpakt in de kwekerij. Het webinar vindt plaats op donderdagavond 3 juni, van 19.30 tot 20.30 uur. De volgende vijf experts zullen dan aan het woord komen:

  • Jørgen de Ree, directeur Royal De Ree Holland: deelnemer van Sustainable Suppliers of Horticultural Quality Products, exportbedrijven die gezamenlijk streven naar 100% gecertificeerde vaste planten en bloembollen in 2024;
  • Toon Wurfbain, projectleider Duurzaamheid bij Tuinbranche Nederland: branchevereniging van de hele tuinketen in Nederland: toeleveranciers, groencentra en tuincentra;
  • Raymond Scheepens, area manager MPS: aanbieder van MPS-ABC, MPS-GAP (gebenchmarkt met Global GAP), MPS-ProductProof en MPS-Socially Qualified;
  • John Janssen, projectleider Plantaardige Agroketens bij SMK: aanbieder van diverse certificatieschema’s waaronder ‘On the way to Planet Proof’ voor plantaardige producten.
  • Marcel Lucassen, vaste plantenkweker en LTO-lid: hij legt uit voor welke certificering hij heeft gekozen, wat het voor zijn bedrijf kost en oplevert.

Het webinar, het eerste vanuit een cultuurgroep, zal onder leiding staan van voorzitter Aad Vollebregt. Binnenkort zullen leden van de LTO Cultuurgroep Vaste planten nog een uitnodiging voor deelname ontvangen.

Bron: LTO

Publicatiedatum: