Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse bloemen en planten tijdens het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Een geweldige promotie voor Nederland als gastland en daarin mogen Nederlandse bloemen en planten niet ontbreken. De bloemen en planten gaan in verschillende decoraties vertegenwoordigd worden door LM Flower Fashion Productions in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

LM Flower Fashion Productions zal als officiële event leverancier in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera Nederlandse bloemen en planten decoreren in Ahoy. Van 7 mei tot en met 22 mei zullen eyecatchers van bloemen en planten op verschillende locaties in Ahoy’ te zien zijn.

Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovision logo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn. De verschillende variëteiten Nederlandse bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd.

Bron & foto's: LM Flower Fashion

Publicatiedatum: