Fleurig rondje horeca

Horecaondernemers in Nederland zetten afgelopen maandag de puntjes op de i voor vandaag, woensdag, het moment dat ze eindelijk weer gasten buiten mogen verwelkomen. Vloer, meubilair en windschermen worden nog een keertje extra schoongemaakt, zodat terrasbezoekers zich extra welkom voelen.

Om daarbij te helpen, maken leden van het kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë een ronde langs strandtenten en terrassen in steden en dorpen. Ze bieden kleurrijke vetplanten aan om terrastafels extra fleur te geven. Paul Ras, woordvoerder van Always Kalanchoë: "Het is voor onze kwekers een mooie gelegenheid hun lokale ondernemers te helpen. We hopen op goed weer en volle terrassen. Kalanchoës, ook wel woestijnrozen genoemd, zijn bij uitstek geschikt om het terras op te vrolijken en doordat ze water opslaan in hun blad, bloeien ze moeiteloos de hele zomer door.”

In onder meer Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg, Schagen, Heerhugowaard, Hoek van Holland en het Westland worden talloze horecaondernemers verrast met de kleurrijke terrasplanten. Een vrolijk verslag is onder meer te zien via de social mediakanalen (Instagram en Facebook) van Always Kalanchoë.

www.kalanchoe.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven