Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fleurig rondje horeca

Horecaondernemers in Nederland zetten afgelopen maandag de puntjes op de i voor vandaag, woensdag, het moment dat ze eindelijk weer gasten buiten mogen verwelkomen. Vloer, meubilair en windschermen worden nog een keertje extra schoongemaakt, zodat terrasbezoekers zich extra welkom voelen.

Om daarbij te helpen, maken leden van het kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë een ronde langs strandtenten en terrassen in steden en dorpen. Ze bieden kleurrijke vetplanten aan om terrastafels extra fleur te geven. Paul Ras, woordvoerder van Always Kalanchoë: "Het is voor onze kwekers een mooie gelegenheid hun lokale ondernemers te helpen. We hopen op goed weer en volle terrassen. Kalanchoës, ook wel woestijnrozen genoemd, zijn bij uitstek geschikt om het terras op te vrolijken en doordat ze water opslaan in hun blad, bloeien ze moeiteloos de hele zomer door.”

In onder meer Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg, Schagen, Heerhugowaard, Hoek van Holland en het Westland worden talloze horecaondernemers verrast met de kleurrijke terrasplanten. Een vrolijk verslag is onder meer te zien via de social mediakanalen (Instagram en Facebook) van Always Kalanchoë.

www.kalanchoe.nl 

Publicatiedatum: