Alle verkopers dichtbij de rozen in nieuw kantoor Berg Roses

Afgelopen tijd is een team van Hans van der Meijs druk bezig geweest met de bouw van het nieuwe verkoopkantoor met toiletruimtes en een kantine voor Berg Roses. De teler had de wens om alle verkopers dichtbij de rozen te hebben én om klanten netjes te kunnen ontvangen. Met de bouw is dit gerealiseerd.

Uiteindelijk is een kantoor boven in de koelcelruimte gerealiseerd. Het kantoor is op een verdiepingsvloer gezet die is gemaakt van een staalconstructie van vier meter hoog, zo deelt het bouwteam. De vloer is geïsoleerd en de wanden zijn van sandwichpanelen zodat het snel en efficiënt gebouwd kon worden met de juiste isolatiewaarde.

De kantoorruimtes zijn aan de binnenzijde netjes afgewerkt met een systeemplafond en er zijn energiezuinige inverters geplaatst voor de verwarming en de koeling van de ruimte.

De hele verbouwing is uitgevoerd met nieuwe én gebruikte materialen. Bij Berg Roses is men blij met het eindresultaat. "We werken al jaren erg fijn samen met het team van Hans van der Meijs, zowel in voortraject als tijdens de bouw. Er wordt meegedacht over de juiste oplossing, of het nu om een nieuwbouw gaat of verbouwing."

Voor meer informatie:
Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
+31 (0)174 25 48 71
mirjam@hansvandermeijs.nl 
www.hansvandermeijs.nl 

Berg RoseS
www.bergroses.com
info@bergroses.com


Publicatiedatum:
© /



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven