Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deroose Plants start wereldwijd met gebruik Mercado software

Deroose plants en Agri Information Partners hebben de contracten getekend voor het wereldwijde gebruik van het Mercado cloudplatform. De software ondersteunt het managen en volgen van het assortiment en de product life cycles van de verschillende variëteiten. Binnen Deroose verbindt het alle afdelingen, van veredeling tot sales, maar ook alle vestigingen in China, Europa en Noord-Amerika.

Het voordeel van Mercado is dat ook veredelaars en klanten aangesloten kunnen worden voor het verzamelen en delen van data en foto´s van test variëteiten en productiesoorten op de teeltlocaties. Hierdoor ontstaat er volgens de ontwikkelaars 'één bron van waarheid (single source of truth)' waarin alle relevante data kan worden vastgelegd voor het assortimentsbeheer.

Laurent Taerwe, Assortment en Breeding manager en Marjolein Deroose van Breeding tussen Billbergias

Snel besluiten nemen
Het team van Deroose is opgetogen dat men aan de slag kan met dit moderne pakket. “Als innovator in de sector hebben we heel veel nieuwe soorten in ontwikkeling. Een goede uitwisseling tussen de teams, met aangesloten veredelaars en planthunters en klanten, is essentieel om snel besluiten te kunnen nemen.” De belangrijkste overweging was de expertise die het team van Agri Information Partners heeft op dit vlak.

Agri Information Partners is ook blij met het vertrouwen dat zij heeft gekregen. “Deroose is een mooi bedrijf met veel potentieel. We hopen dat dit de eerste stap is in een lange samenwerking.”

Voor meer informatie:
Agri Information Partners
Berno van der Geest
b.van.der.geest@agripartner.nl 

Deroose Plants
Maurice van Winden
maurice.vanwinden@derooseplants.com 

Publicatiedatum: