Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra Ledenraadvergadering RFH op donderdag 20 mei

De Ledenraad van Royal FloraHolland heeft besloten tot het toewijzen van het verzoek van de noodrempetitie om een extra informele vergadering van de Ledenraad te houden op donderdag 20 mei 2021, ter bespreking van de bezwaren van de verzoekers voor zover deze betrekking hebben op de adviesrol van de Ledenraad en de uitvoering van de strategie. Dit verzoek is met 96,88% van de stemmen aangenomen.  

De twee andere verzoeken - het tegen het licht houden van de (besluitvorming rondom) de verplichte milieucertificering en de handel en wandel van de directie - zijn niet ingewilligd, deze werden met 81,25% van de stemmen verworpen. 

Marcel van Tol, voorzitter van de Ledenraad: "De Ledenraad heeft in zijn besluit aangegeven achter de strategie van Royal FloraHolland te staan. Wel is de Ledenraad van mening dat de uitvoering van de strategie op onderdelen beter had gekund en gemoeten. Verder vinden we dat wij als Ledenraad in onze kracht staan, maar dat er ruimte voor verbetering is in de contacten met leden en de uitoefening van de adviestaken." 

De Ledenraad wil hierover met de leden in gesprek in een informele vergadering van de Ledenraad. Alle leden van Royal FloraHolland kunnen hier spreken. Deze extra Ledenraadvergadering zal plaatsvinden op donderdag 20 mei. In een kort na 20 mei te houden formele Ledenraadvergadering beoordelen de Ledenraadsleden alles wat is ingebracht en wordt een conclusie getrokken. 

Lees hier meer over dit besluit in de column van Marcel van Tol, voorzitter van de Ledenraad.

Publicatiedatum: