teler eert klanten & arrangeurs met bijzondere fotoshoot

Porta Nova verbreedt assortiment met nieuw submerk “Hollanda by Porta Nova”

Dankzij de uitbreiding van het bedrijf en het planten van nieuw gewas  op het bestaande bedrijf kan Porta Nova er de komende jaren meer dan tegenaan. Planten krijgen de tijd en worden geteeld bij een wat hogere gemiddelde temperatuur, wat mogelijk is in combinatie met verbeterde teelttechnieken.

Hierdoor zal de kwaliteit van de Supra, Unica en Magna nog verder toenemen. Een bijkomend voordeel is dat er ruimte komt voor een extra merk, welke even goed is als de gewone rozen maar net een slagje minder zwaar qua knop en steel. Deze rozen noemt men “Hollanda by Porta Nova”.

“Hollanda by Porta Nova” heeft een eigen herkenbare delftsblauwe folieverpakking. Ze zijn beschikbaar in de lengtes 50-70 cm en gebost per 10 stelen. Hollanda Rozen zijn beschikbaar vanaf 23 april. 

Eeuwenoude kennis en passie voor bloementeelt
In de 17e eeuw kende Nederland een enorme liefde en passie voor bloemen, kunst en internationale handel. Dit heeft geleid tot een aantal wereldberoemde Hollandse Meesters. Door de eeuwen heen is ook de kennis en passie voor bloemen van generatie op generatie doorgegeven. Ook bij de grondleggers van Porta Nova zit het tuinieren al generaties in het bloed. In onderstaande de video laat de kweker zien hoe het vakmanschap en passie op de huidige generatie is overgedragen.

Handelsmeesters
Over de jaren heen is ook met enkele handelspartners een warme band gegroeid. Bij veel van deze handelsbedrijven is kennis en passie vaak ook van generatie op generatie overgedragen. Om samen de introductie van “Hollanda by Porta Nova” te vieren heeft Porta Nova hun uitgenodigd om zich door een Hollandse topfotograaf Sander Veeneman als middeleeuwse Handelsmeester vast te laten leggen.

Jan de Boer als “Prince of Orange” en "koopman" Piet van Kampen

Vlnr. Koen en Bram Heijl van W.K. Heyl, Marcel Enthoven en Klem Neigh van Roobos, en Arie Messemaker van Van der Plas 

Handelsmeesters Christiane van Leyden, Ronald Kamer, Beata Dudczak, Rudger Piet en Onno Piet van OZ Export & Hamifleurs

Hollandse Bloemschikkers
Ook veel Hollandse floral designers zijn fans van Porta Nova en komen graag over de grens op evenementen waar ze samen met collega’s uit de hele wereld de mooiste creaties maken. Een aantal van hen werd ook getrakteerd op een fotoshoot.

Vlnr: Hanneke Frankema als “Het Melkmeisje” van Vermeer, Max Van de Sluis als zelfportret Rembrandt van Rijn en Sarah Dikker als “Het meisje met de parels”

Porta Nova kwaliteit team
Tot slot heeft men ook zichzelf laten leggen als “De Staalmeesters”, naar het wereldbekende schilderij van Rembrandt. Hier staan 6 edelen van het lakengilde afgebeeld die als erebaan de kwaliteit en kleur van de lakens keurden. Te zien is hoe het verkoop- en marketingteam de kwaliteit van de “Hollanda by Porta Nova” rozen controleert.


De 'Staalmeesters'


Screenshot genomen uit de video

Voor meer informatie:
Porta Nova
Abr. Kroesweg 44
2742 KX Waddinxveen
+31 (0)79 593 3817
sales@portanova.nl
www.portanova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven