Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ledenraad over petitie Florinee

"Niemand is gebaat bij verdeeldheid in de coöperatie"

De Ledenraad van Royal FloraHolland heeft de afgelopen weken met een groot aantal leden gesproken om vanuit alle hoeken en gaten te horen over de onrust die er heerst in de coƶperatie, de ledenpetitie en hoe men hierin staat. Denk aan informele gesprekken met leden die de petitie hebben ondertekend, leden van de FPC, en ook met leden die niet ondertekend hebben.

Alle input die de Ledenraad heeft opgehaald bij de leden helpt om tot een zo goed mogelijke beslissing te komen. In onderstaande video delen Ledenraadslid Rieneke van der Houwen en de leden Nico Kiep en Martin Zwinkels hun bevindingen.

Op 22 april 2021 is er een formele Ledenraadvergadering waarin de Ledenraad beslist over de petitie Florinee en of de gevraagde extra Ledenraadvergadering er komt. Als die extra vergadering er komt, wordt daar het verzoek behandeld.

Leden van Royal FloraHolland worden vanuit de Ledenraad op de hoogte gehouden. Heeft u tussentijds vragen, mail de Ledenraad dan via ledenraad@royalfloraholland.com of meld u hier aan voor de tweewekelijkse bijpraatsessies met de Ledenraad.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: