Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Creating the next generation in rose breeding"

Interplant Roses East-Africa viert 10-jarig bestaan

Door de sterk toegenomen vraag naar hun rozenvariëteiten, besloot de familie Ilsink 11 jaar geleden zich tevens te vestigen in Kenia. Hiermee kon de Oost-Afrikaanse markt veel beter bediend worden.

Inmiddels is Interplant Roses East-Africa, gevestigd bij het Naivasha meer, een begrip in de regio geworden. De vestiging, met een areaal van ruim 4 hectares, heeft een ruimte van maar liefst 1,5 hectares die gereserveerd is voor het opbouwen van voortkwekingsmateriaal voor de wereldwijde klantenkring. Visie, innovatie, groei en kwaliteit zijn belangrijke kernbegrippen bij de uitoefening van de dagelijkse werkzaamheden. De keuze voor Naivasha is een juiste gebleken: de strategische ligging biedt relaties uit de gehele wereld de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de showkas, waar de nieuwste en reeds in de markt zijnde rozensoorten te zien zijn, zowel enkelbloemige rozen als trosrozen.

De weelderige tuinen, de beschikking over prachtige, maar ook functionele ‘wetlands’, het zonne-energiesysteem alsmede de moderne bedrijfsvoering creëren een bijna serene maar tegelijkertijd efficiënte omgeving waarin Interplant Roses East-Africa zijn bezoekers ontvangt. De dagelijkse bedrijfsvoering verloopt soepel dankzij het goed opgeleide personeel dat uit circa 80 werknemers bestaat.

Interplant Roses East-Africa, onderdeel van de Interplant Groep met zijn hoofdkantoor in Nederland, zal in de komende jaren ernaar blijven streven optimale service te verlenen aan alle relaties en bezoekers. 

Hieronder een korte filmimpressie van Interplant Roses East-Africa.

Voor meer informatie:
Interplant Roses East-Africa Ltd.
Gavin Mouritzen
gavin@interplantea.co.ke 

Interplant Roses Netherlands
mail@interplant.nl 

Publicatiedatum: