Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Lemkes evenaart omzet 2019

Door een goede verkoop na de eerste lockdown in Europa in combinatie met sterk kostenmanagement en nieuwe klanten heeft Royal Lemkes over 2020 dezelfde omzet behaald als in 2019.

Over het afgelopen jaar werd een omzet gerealiseerd van 288 miljoen euro. 125 miljoen planten vonden hun weg naar 4.000 verschillende winkels in 35 verschillende landen.

Het handelsbedrijf heeft haar positie in de markt het afgelopen jaar weten te versterken met nieuwe klanten als Jumbo Supermarkten en PraxisTuin.

Een van de hoogtepunten van afgelopen jaar was de oprichting van 'moederorganisatie' Plantify Partners Europe (PPE). PPE is een Europees netwerk van familiebedrijven die handelen in planten. Plantify Partners werken samen om hun bedrijf, hun medewerkers, hun klanten en hun businesspartners duurzaam te laten groeien. Royal Lemkes en het Belgische Floréac zijn de eerste Plantify Partners.

Kijk voor meer informatie in het jaarverslag (PDF)

Publicatiedatum: