Vrachtwagen in je pand is ongewenst bezoek

Tholen - Het zal je maar gebeuren … een vrachtwagen die naar binnen rijdt. Roland van Gulik van XL Bedrijfskleding kreeg zaterdagmiddag een vrachtwagen op bezoek. Gelukkig was er niemand binnen. Roland: "Dat is echt een groot geluk bij een ongeluk. Het had anders heel slecht afgelopen. Er is door een stalen paal heen gereden. Onvoorstelbaar gewoon. Die vrachtwagentrekkers hebben zo veel kracht. Ze zijn niet te stuiten."

De showroom ligt volledig in puin. De trekker kwam met spinnende wielen binnen tot stand. Om de motor uit te kunnen zetten, moest de draad worden doorgeknipt.

Het magazijn en het kantoor zijn bespaard gebleven. Dus alles kan verder doorgaan en afspraken kunnen worden nagekomen. De showroom wordt alleen gebruikt om een beeld te geven van het totale assortiment. Alle kleding uit de showroom wordt weggegooid door de 25 m2 glas die naar binnen geklapt is.

Op dit moment staat er een container voor om het toch enigszins af te sluiten. Woensdag wordt het puin geruimd en de wand afgetimmerd. Roland: "Dan gaan we weer opbouwen. Het is heel vervelend. Levert veel sores op. Het komt goed. Ik benijd de chauffeur niet. Hij is zich rot geschrokken. De beste man was helemaal van de kaart. Ik snap het."

Voor meer informatie:
XL Bedrijfskleding
www.kledingvoorbedrijven.nl 

Roland van Gulik
0031-651365344


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven