Solvent deelt 50.000 Cliplabels uit

Solvent heeft 50.000 Cliplabels met het logo van 'On the way to PlanetProof' geproduceerd en geeft deze gratis weg aan bedrijven die deze certificering hebben en willen uitdragen. 

Solvent ontwikkelde en patenteerde het Cliplabel voor bloemen, planten en groenten enkele jaren geleden. Het label, voorzien van een afbeelding naar wens, kan eenvoudig op een product worden geklikt, bijvoorbeeld op een stok of tak. Het Cliplabel is gemaakt van 100% karton en wordt door Solvent ook nog eens lokaal en energieneutraal geproduceerd. Daarmee wil het bedrijf nadrukkelijk bijdragen aan een duurzame wereld. 

"Wat wij nu doen, heeft gevolgen voor later", zegt Joost de Jong van Solvent. "Daarom geloven wij en steunen wij duurzaamheidsinitiatieven. Eén daarvan is 'On the way to PlanetProof', een keurmerk dat bewijst dat het product wat je koopt duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, klimaat, én dier. Wij willen hier met ons gepatenteerde Cliplabel aan bijdragen en hebben daarom 50.000 labels Cliplabels met PlanetProof-logo geproduceerd. Deze geven wij gratis weg aan bedrijven die gecertificeerd zijn en het kunnen gebruiken." 

Indien bedrijven een dergelijk logo structureel op hun product willen, zal deze ook worden voorzien van het certificeringsnummer, zoals de voorschriften van Stichting Milieukeur (SMK) bepalen. De Cliplabels die Solvent nu weggeeft, hebben die nummers niet, maar worden met toestemming van SMK nu uitgedeeld, zodat bedrijven kennis kunnen maken met de mogelijkheid om de certificering via het Cliplabel uit te dragen. 

Ben jij of ken jij iemand die deze duurzame manier van marketing zou kunnen gebruiken? Stuur dan een berichtje aan Solvent via info@solvent.nu. Van der Maarel Orchids uit Maasdijk was er al snel bij. Zij zijn PlanetProof-gecertificeerd en gebruiken het Cliplabel nu op hun orchideeën. "Een fantastisch product, dat super makkelijk kan worden bevestigd en bovendien heel duurzaam is", aldus Jennifer namens de kwekerij.

www.solvent.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven