Nieuw bedrijfspand voor Vitelia Agrocultuur

Handelsbedrijf Vitelia Agrocultuur is momenteel gevestigd aan de Voorweg 14C in Hazerswoude-Dorp, maar in dit jubileumjaar gaat het bedrijf een nieuw pand betrekken op het ITC-terrein.

Op dinsdag 30 maart werd aan de Denemarkenlaan de eerste officiële paal geslagen voor de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur. Onder het toeziend oog van de bouwer Vergeer Bouw en andere zakelijke partners werd de officiële aanzet gegeven voor een nieuw bedrijfspand door twee directieleden van Coöperatie Vitelia.

Op de foto met helm v.l.n.r. Herman Rutten en Stefan Kuijpers, directie Vitelia.

De coöperatie Vitelia bestaat al 100 jaar. De dochter Vitelia Agrocultuur is een van de vier BV’s van Vitelia en is een handelsbedrijf dat producten levert voor de sierteelt, akkerbouw, rundveehouderij en loonwerk. Producten op het gebied van gewasbescherming, bodem en bemesting, zaaizaden, potten, trays en daarnaast allerhande bedrijfsbenodigdheden.

“Met de bouw van het nieuwe bedrijfspand investeert Vitelia in de toekomst, omdat zij het belang van de greenport Boskoop onderkent,” vertelt bedrijfsleider Nico van der Smit. "Met het nieuwe pand zal Vitelia als totaalleverancier voor de sierteelt dichterbij en beter bereikbaar voor de klant zal zijn."

Vitelia kent meerdere vestigingen in Nederland. In het bedrijf in Hazerswoude werken twaalf medewerkers, die dagelijks direct contact hebben met hun klanten. Als alles volgens plan verloopt wordt de nieuwbouw in de loop van november van dit jaar opgeleverd en hoopt Vitelia vanaf januari 2022 vanuit het nieuwe pand haar klanten te bedienen.

Voor meer informatie:
Coöperatie Vitelia
Dep. Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
www.vitelia.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven