Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bedrijfspand voor Vitelia Agrocultuur

Handelsbedrijf Vitelia Agrocultuur is momenteel gevestigd aan de Voorweg 14C in Hazerswoude-Dorp, maar in dit jubileumjaar gaat het bedrijf een nieuw pand betrekken op het ITC-terrein.

Op dinsdag 30 maart werd aan de Denemarkenlaan de eerste officiële paal geslagen voor de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur. Onder het toeziend oog van de bouwer Vergeer Bouw en andere zakelijke partners werd de officiële aanzet gegeven voor een nieuw bedrijfspand door twee directieleden van Coöperatie Vitelia.

Op de foto met helm v.l.n.r. Herman Rutten en Stefan Kuijpers, directie Vitelia.

De coöperatie Vitelia bestaat al 100 jaar. De dochter Vitelia Agrocultuur is een van de vier BV’s van Vitelia en is een handelsbedrijf dat producten levert voor de sierteelt, akkerbouw, rundveehouderij en loonwerk. Producten op het gebied van gewasbescherming, bodem en bemesting, zaaizaden, potten, trays en daarnaast allerhande bedrijfsbenodigdheden.

“Met de bouw van het nieuwe bedrijfspand investeert Vitelia in de toekomst, omdat zij het belang van de greenport Boskoop onderkent,” vertelt bedrijfsleider Nico van der Smit. "Met het nieuwe pand zal Vitelia als totaalleverancier voor de sierteelt dichterbij en beter bereikbaar voor de klant zal zijn."

Vitelia kent meerdere vestigingen in Nederland. In het bedrijf in Hazerswoude werken twaalf medewerkers, die dagelijks direct contact hebben met hun klanten. Als alles volgens plan verloopt wordt de nieuwbouw in de loop van november van dit jaar opgeleverd en hoopt Vitelia vanaf januari 2022 vanuit het nieuwe pand haar klanten te bedienen.

Voor meer informatie:
Coöperatie Vitelia
Dep. Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
www.vitelia.nl 

Publicatiedatum: