Webinar: Het belang van hygiëne in de sierteelt

Royal Brinkman organiseert op donderdag 22 april 2021 van 16:00 tot 17:00 uur een webinar met als thema 'het belang van hygiëne in de sierteelt'. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de dreiging van nieuwe aantastingen, ziekten en plagen op tuinbouwbedrijven, de manier waarop deze bacteriën, schimmels en virussen het bedrijf binnenkomen en hoe ze zich verspreiden. Uiteraard wordt ingegaan op praktijkervaringen en –oplossingen op verschillende kwekerijen van potplanten en snijbloemen.

In het webinar gaan een onderzoeker van WUR Glastuinbouw en specialisten van Royal Brinkman en Roam Technology in op de problematiek. Ook presenteert Royal Brinkman haar HortiHygienz aanpak, gebaseerd op de vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam.

Bent u potplanten- of snijbloemenkweker of verantwoordelijk voor de hygiëne op de kwekerij? Dan bent u van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen.

Klik hier voor het programma en aanmelden.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Een impressie van HortiHygienz in te zien in onderstaande animatievideo.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven