Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Signify, UFO Supplies en Evanthia schijnen nieuw licht op LED

Hoe kun je de voorspelbaarheid van de groei van je gewas optimaliseren? Met welke belichting kun je écht stappen zetten om je gewaskwaliteit te verbeteren? Waarmee vind je de juiste balans tussen opbrengstverhoging en energiebesparing? Op deze en vele andere vragen kregen telers tijdens de Signify Horticulture Roadshow antwoord. Op dinsdag 6 april jl. organiseerden veredelingsbedrijf Evanthia, UFO Supplies en Signify individuele sessies met telers om in gesprek te gaan over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Philips LED innovaties.

De ontwikkelingen in LED belichting voor de sierteeltsector gaan hard. Tijd voor een update. Nu samenkomen aan restricties gebonden is en grote beurzen wereldwijd niet doorgaan, vraagt dit om een creatieve aanpak. De corona-proof bus met Philips groeilicht maakte dinsdag een uitgebreide stop bij Evanthia in Monster. Leo Boers (teeltadviseur bij Evanthia) nodigde telers in tijdslots uit voor het event: “In persoonlijke, interactieve sessies werd er samen met telers gekeken naar de mogelijkheden voor meer efficiency en gewasspecifieke  lichtrecepten. Voor gewassen als bijvoorbeeld Leeuwenbekken is er nog veel winst te behalen. We werken steeds meer toe naar jaarrond productie van dit van oudsher seizoensproduct. De sleutel ligt in de combinatie van de juiste genetica en teelttechniek.”

Voor meer informatie:
Evanthia BV
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
+31 (0) 174 715100
sales@evanthia.nl
www.evanthia.nl

Publicatiedatum: