Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kneusjes box van Plantje.nl nu ook voor in de tuin

In navolging van de Kneusjes Box presenteert Plantje.nl nu ook de Tuin Kneusjes box: planten met een schoonheidsfoutje, maar te mooi om weg te gooien.

In de plantenhandel worden veel plantjes weggegooid wanneer ze niet meer geschikt zijn voor de verkoop. Van een verkleurd takje tot een mank blaadje: planten die niet (meer) aan de juiste kwaliteit voldoen, gaan de groenbak in. Zonde, want hoewel sommige plantjes écht aan het eind van hun latijn zijn, zijn er ook veel exemplaren die – met de juiste zorg en liefde – nog een lang leven tegemoet kunnen gaan. Deze plantjes worden door Plantje.nl onderschept en toegevoegd aan de boxen. De inhoud is dus een verrassing; Plantje.nl weet immers nooit van tevoren welke planten er gered kunnen worden.

Initiatief tegen plantverspilling
Naar aanleiding van het succes van de Kneusjes box - er werden langs deze weg reeds meer dan 1 miljoen planten 'gered' - en op veler verzoek is de Tuin Kneusjes box in het leven geroepen. Het pakket bevat acht tot tien buitenplantjes en heeft een waarde van €50,- maar is verkrijgbaar voor €27,50.

www.plantje.nl

 

Publicatiedatum: