Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezamenlijke promotiecampagne Europese bloemen en planten ‘Blijf stralen’ van start

Vanaf 19 april* start ‘Blijf stralen’, een nieuwe promotiecampagne voor Europese bloemen en planten. De drie weken durende campagne wordt mogelijk gemaakt door een noodfonds van de EU. Deze is bedoeld voor het herstel van de (Europese) sierteeltsector. Het doel van de campagne is dan ook om de verkoop van Europese bloemen en planten dit voorjaar te stimuleren.

De campagne wordt uitgerold in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken en Nederland. De campagne zal gevoerd worden via radio en tv, via YouTube en op de winkelvloer. Voor de detailhandel is er promotiemateriaal beschikbaar. PR en social media worden per land bepaald, de afzender van de campagne is de Europese sierteeltsector.

De sierteeltsector is in 2020 hard geraakt door de coronacrisis en krijgt voor de campagne daarom financiering uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. De campagne is geïnitieerd door zes samenwerkende Europese sierteeltpromotie-organisaties.

* In Frankrijk start deze campagne op 12 april.

Publicatiedatum: