Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom in de Kas vestigt hoop op 2022

Tholen - Dit jaar geen Kom in de Kas, maar wel Kijk in de Kas. Vanuit huis konden mensen zich een virtuele tour door de kas klikken en wegwijs gemaakt worden in de wereld van groenten, bloemen en planten. Tevens is op de Kijk in Kas een serie video's te zien, waarin verschillende telers de virtuele bezoeker rondleidt door zijn organisatie.

Dit jaar echter (wederom) geen vrolijke foto's van hordes mensen die zich lachend en happend een rondje door het plaatselijke tuindersgebied baanden. Op deze plaats geen fotoreportages, en van de NOS tot het plaatselijke sufferdje - op een enkele uitzondering na dan, zoals bijv, Bram Kloosterman van Westlandpeppers - geen trotse tuinders in beeld.

2 & 3 april 2022
Volgend jaar is Kom in de Kas op 2 en 3 april. Hieronder en bij deze, namens een brede afspiegeling van tuinend Nederland, alvast de hartelijke wens uitgesproken elkaar dan wél in real life te kunnen ontmoeten:

Publicatiedatum: