Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook in 2021 geen FlowerTrials

Hoewel een paar weken geleden de algemene teneur nog voorzichtig optimistisch was, ziet FlowerTrials zich genoodzaakt om, in het licht van de aanhoudende en onstabiele situatie inzake Covid-19, het fysieke evenement voor 2021 te annuleren.

Na een digitale informatievergadering op 18 maart jl. en een ledenbevraging vorige week bleek dat meer dan drie vierde van alle FlowerTrials-leden er de voorkeur aan geeft om de fysieke displays dit jaar af te zeggen.

Digitale promotie
Gezien de meeste FlowerTrials exposanten hebben aangegeven interesse te hebben in een gezamenlijk digitaal promotie-initiatief, werken het Bestuur en Secretariaat nu verder aan een online alternatief om de nieuwste pot- en perkplanten in week 24 aan de sector voor te stellen. Verdere informatie hieromtrent volgt binnenkort. FlowerTrials blijft eveneens noviteiten van de leden voorstellen via de website, nieuwsbrieven, PR en social media.

Publicatiedatum: