Gediflora in de wolken met Mum Flowers luchtballon

Het Gediflora-team is helemaal in de wolken met de komst van de Mum Flowers luchtballon. Het fleurige luchtvaartuig is in het beheer van Ballonteam Lips en maakte gisteren een testvluchtje boven regio Roeselare. Ook de site van Gediflora kreeg hoog bezoek van de kleurrijke ballon.

In 2020 lanceerde Gediflora voor de Mum Flowers een campagne in Belgische en Nederlandse tuincentra. Met de ‘It’s your MUMent’ campagne kon de eindconsument bij aankoop van een MUM-flowers plant een luchtballonvaart winnen. Door de huidige coronacrisis kan het ballonteam helaas nog niet vliegen met de winnaars, maar ze deden gisteren alvast een testvluchtje over de daken van Lendelede/Roeselare.

It’s your MUMent to fly high
Wil jij ook eens hogere sferen opzoeken? Hou dan in het voorjaar en deze zomer de hemel in de gaten. Spot je de MUM Flowers luchtballon, maak er dan een foto van, deel deze op Facebook en/of Instagram met de #MUMFLOWERS en tag @mum.flowers. Gediflora geeft nog 3 ballonvaarten weg aan waakzame ballonspotters gedurende het komende ballonseizoen.

TIP: Volg de facebookpagina, hier maakt de veredelaar telkens bekend in welke regio de ballon te zien zal zijn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven