Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviflora versterkt positie in Zweden

Noviflora heeft haar positie in Zweden verder versterkt door de overname van het Zweedse bedrijf Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB.

Deze overname past naar eigen zeggen binnen de 'multi-local strategie' vanuit het marktleiderschap waarbij de focus ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa. Naast de vestigingen in Göteborg, Helsingborg en Uppsala wordt nu Borås de vierde vestiging van Noviflora in Zweden.

Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als premium kwaliteitsleverancier in de verkoop van bloemen, planten en accessoires aan bloemisten en tuincentra in West- en Centraal-Zweden. De activiteiten van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB blijven plaatsvinden vanuit de huidige vestiging in Borås.

Noviflora-Directie Xander van Reisen en Hendrico de Brabander: “We zijn enorm trots op deze uitbreiding. De overname van Carlsson betekent voor Noviflora een verdere versteviging in de Zweedse markt waar we al jarenlang actief zijn. Door slimme samenwerking met onze bestaande bedrijven in Zweden kunnen we onze lokale positie weer een flinke boost geven. Hierbij streven we continue naar de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product. De Cash &  Carry van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB is centraal gelegen in Zweden en zij beschikken over een uniek logistiek netwerk met sales trucks waarbij de online verkoop via de webshop een grote rol speelt. Noviflora wil de rol als kwaliteitsleverancier voor bloemen en planten op de focus-marktgebieden duurzaam uitbouwen door voorwaarts te integreren in de markten waar het familiebedrijf als exporteur marktleider is.“

www.noviflora.com

Publicatiedatum: